HTML

2007.10.25. 13:56 Jozsef

Fontos Információ

Az edzésfájlok táv-pulzus és idő-pulzus koordináták alapján készültek Polar ProTrainer 5.0 programmal (PPT). Ezért olyan Polar óra kell hozzájuk, amely képes a távolság mérésére (Polar RS400sd, Polar RS800sd, RS800g3), de amennyiben a távot átszerkesztjük a tervezett sebességhez tartoz időre, footpod, gps érzékelő nélküli órán is használható. Polar S625x-t elvileg támogatja a PPT, de biztos információt nem olvastam, hogy a PPT edzésprogramok hogyan működre rajta.
Az edzésfájlokat tömörített ZIP állományokban helyezem el. A blog.hu nem támogatja a zip fájlok feltöltését, ezért a fájlnévhez hozzáfűztem egy ".ppt" kiterjesztést (pl valami.zip.ppt).
A letöltéshez jobb egérgombbal a ZIP fájl hivatkozására kell kattintani, majd kiválasztani a "Cél mentése másként.." (IE) vagy "Hivatkozás mentése más néven..." (Firefox) menüpontot, és le kell tölteni a fájl a számítógépre. Ezután a felesleges ppt kiterjesztés töröljük le. Az így kapott ZIP állományt tetszőleges kibontó programmal (pl. Total Commander), vagy Windows XP vagy Vista alatt, jobb egérgomb és "Tömörített mappa kibontása" választással kibonthatjuk.
A PPT programban naptár nézetben jobb egérgomb a napra, majd "Plan an excercise/Search.." menüválasztással használhatjuk fel az edzésfájlt. Állítsuk be a kezdő időpontot stb.
A legvégén infra kapcsolaton töltsük át az órára a tervezett edzést.

Szólj hozzá!

Címkék: ppt rs800 rs400 s625x


A bejegyzés trackback címe:

https://road2boston.blog.hu/api/trackback/id/tr56207064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása