HTML

2007.09.17. 14:58 Jozsef

Velencei-tókerülő futás 2007.09.16.

A maraton előtti utolsó hosszúnak fogtam fel ezt a futást, 5:30 tempó vagy 150 alatti pulzus volt a cél. Kezdetben DieMmel és FF Csikével indultunk, már itt látszott, hogy ettől gyorsabban fog menni. 5:20 körüli tempó 145-147 pulzussal ment. DieMék kissé lemaradtak, Csikével 11 km-ig együtt nyomtuk, ekkor ő kiszállt mert a FF barátai már kikérték neki a sört az első kocsmában. Pár száz méter után nekem is ki kellett állnom az útszéli bokorban, elkezdett a hasam rakoncátlankodni. Eközben DieMék már jó lehagytak, a technikai szünet után utánaredtem, 4:20-4:40 tempóval 16km körül sikerült utolérni. Ekkor már ismét közbeszólt a hasam, a legvégső sprint célja már csak az volt, hogy megpróbálok tőle papír kérni. Hál' Istennek Pákozd kocsmával az országos szinthez képest is jól el van látva, így az ismét felmerülő problémát könnyen orvosolni tudtam.
A kocsmából kilépve, épp akkor futott el Csike, próbáltam neki beadni a hasamról szóló mesét, amit igen kétkedve fogadott :)
Innen már végig együtt mentünk, 28km bruttó 02:35 lett a vége, amiből a két technikai szünet összességében 9 percet vett el, átlagpulzus 147. Most már jöhet a gyorsítás és a rápihenés.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://road2boston.blog.hu/api/trackback/id/tr97167797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása