HTML

2010.12.09. 10:59 Jozsef

Újrakezdés

Hétvégétől újra futok. A biztonság kedvéért bokagumit húztam, de ezzel nem is volt probléma. A lábam elég jól reagált az első terhelésre. Izomlázam is inkább a vállamban és a csuklyásizomban alakult ki, de a harmadik futásra az is elmúlt. A következő hetek célja, hogy szépen-óvatosan visszaszokjak az edzésbe. A héthetes kihagyás miatt az edzéstervem is átalakult. Ebben a hónapban az a célom, hogy hóvégére elérjem, hogy a hétvégi hosszúfutás 20-25km körül legyen. Egyelőre, pulzussal nem foglakozom pár hétig, majd csak akkor, amikor annyira visszaszokom, hogy a 140 pulzusnál ne előzzenek le a csigák.

Nagy meglepetésemre a margitszigeti futókörön  végig elkészült a világítás! Most már este is lehet biztonságosan futni. Üröm az örömben, hogy pár helyen már most ki van égve. Remélem, nem kell a következő polgármesterváltásig várni, hogy télen is működő ivókút(ak), és nyilvános WC(k) is kerüljön az útvonalra.

A bostoni út gyakorlatilag meg van szervezve, szállás lefoglalva, repülőjegy kifizetve. A repülőjeggyel volt egy érdekes  kalandom, egyik késő este rákerestem a jegyre, találtam egyet 84eFt-ért (jellemzően Bp-ről 150eFt körül vannak a jegyek). Én még le tudtam volna foglalni az Interneten, de a feleségem neve meghaladja a 23 karakter, így csak személyesen lehet foglalni. Másnap ugyanaz a jegy már 145eFt volt.Ha nem veszi fel a nevemet, akkor pont belefért volna a 23 karakterbe. Utólag kiderült, hogy rosszul vitték fel a társaság jegyárait a rendszerbe, így pár óráig igen kedvező áron lehetett hozzájutni.

Szólj hozzá!

Címkék: margitsziget edzés futás maraton boston repülőjegy


A bejegyzés trackback címe:

https://road2boston.blog.hu/api/trackback/id/tr32503985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása