HTML

2008.01.11. 10:44 Jozsef

Spirit of the Marathon

Véletlenül találtam erre a filmre. Sajnos, Magyarországon valószínűleg soha nem fogják bemutatni, de lehet, hogy Európába azért eljut DVD-n. Kell egy kis inspiráció a téli felkészüléshez. A film trailere a honlapon, de a YouTube is megtekinthető.

Bostonon kívül nem terveztem, hogy más amerikai maratonon szeretnék egyszer elindulni. Ezek a képeket nézve, azért Chicago sem lehet rossz dolog.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://road2boston.blog.hu/api/trackback/id/tr63293188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RexpecT 2009.10.11. 23:10:50

Szia!
Az ismertebb torrent oldalakon fent van :).

Jozsef · http://road2boston.blog.hu 2009.10.12. 09:33:55

Szerintem, azok a filmkészítők, akik ilyen értékes (!) filmeket készítenek, igazán megérdemlik, hogy fizessünk a munkájukért. Különben 5-10 év múlva ugyanis már senki nem lesz, aki erre vállalkozna.
Nekem kb. már egy éve megvan az NTSC formátumban, de már lehet kapni az európai (PAL) változatot is. Európában az idei berlini maratonon mutatták be.
süti beállítások módosítása